1 mënyrë e përkryer për të të formësuar vithet

Thuajse të gjithë njerëzit janë të frustruar dhe bezdisur nga pesha e tepërt në disa pjesë të caktuara të trupit, e veçanërisht në brendësi të kofshëve.

Mirëpo, zgjidhjet për këtë problem janë dietat dhe ushtrimet, e për ta filluar këtë stil të jetës, duhet të gjeni një mënyrë për t’i dalë ballë të gjitha vështirësive të cilat do t’ju dalin përpara.

Këto janë tre hapa të rëndësishëm të cilat do t’ju bëjnë të humbni peshë në pjesën e brendshme të kofshëve

– Duhet të kufizoni sasinë e kalorive që i merrni, në atë mënyrë që trupi të shfrytëzoj dhe djeg dhjamin që gjendet në trupin tuaj

– Nuk duhet të bëni pauza të gjata mes shujtave. Duhet të hani ushqim çdo dy apo tri orë gjatë ditës.

– Para çdo shujte duhet të pini një gotë ujë. Shmangni konsumimin e alkoolit, pijeve freskuesve dhe pijeve tjera që përmbajnë shumë kalori.

Në videon e mëposhtme i gjeni ushtrimet më të mira për djegien e dhjamit në pjesën e brendshme të kofshëve.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *