10 gjërat që femrat pëlqëjnë tek meshkujt!

Kemi lexuar e hulumtuar në hulumime dhe sondazhe të ndryshme në lidhje me ate se cfarë preferojnë femrat në dukjen e mashkullit

1. Muskujt e barkut

1.abs

Në një studim të bërë nga Universiteti I Illinois Perendimor, femnat kanë vlerësuar muskujt e barkut si pjesën më tërheqëse tek meshkujt, sipas një raporti të thePostGame.com. E tëra kjo ka domethënie, barku juaj është në qendër, dhe nëse nuk veshni rroba, sytë e saj do të shkojn së pari në barkun tuaj (para se të ju shikoj në sy). Të lumt ju, mund të formësoni kockat e muskujve të barkut tuaj; Jo aso fati pa e ndrruar fytyrën. Dhe për të qenë I sinqertë, nuk është se femrat janë tërësish mendjetrashë. Meshkujt me nivel të bark me dhjam dhe pa muskuj, kanë nivel më të ulëta të testosteronit, që do të thotë janë të dhënë më pak pas seksit dhe fertilitetit, sipas librit të Gordon Patzer “Dukja: Përse ka rëndësi më shumë se që keni paramenduar”.

2. Vithet

2.vithet

Femrat nuk ju shikojnë pjesën e prapme të kokës apo gjunjëve tuaja kur ju ktheheni. Befasuese! Femrat pëlqejnë vithet po aq sa meshkujt, sic është thënë në bazë të një sondazhi nga AskMen. Nga 100 femra ta pyetura, shumica kanë shprehur adhurimin për vithe të forta; mund t’a vëreni këtë fakt kur shikoni futboll apo bejsboll me të.

3. Shpatullat

3.shpatullat

Një femër që I ka të përmbushura apetitet seksuale lidhet me atë se sa tërheqës është gjerësia ë gjoksit të partnerit të saj, gjetjet e bëra nga një studim I Universitetit të Albany. Një përkujtim për të gjithë ata që ende e kanë gjoksin ende të paushtruar: Shkoni ne fitnes, zgjërohuni, shpatullat mire te definuara janë konsideruar si një shenjë e një mashkulli që ka fuqi dhe mashkullorësi, meshkujt me shpatulla të gjera kanë seks që nga moshat e reja me më shumë partnerë të seksit, sipas librit të David Perret “Shkenca e studimeve humane të tërheqjës”.

4. Shpina

4.shpinda

Në vitin 2013, një studim I publikuar në një ceremony të Akademisë Kombëtare të Shkencave, forcimi dhe zgjërimi I shpindës, ka dal të tërheq 79 përqind të shikimit të femrave ndaj meshkujve. Duke pasur një shpindë në formë V ka ndikuar në gjatësinë e mashkullit si mënyrë tjetër e tërheqjes në aspektin fizik.

5. Biceps dhe Triceps

5.bicepsiTricepsi

Në një sondazh të bërë nga faqja HerCampus.com në 100 kolegje të femrave anëkënd vendit, shumica kanë thënë se krahët janë ajo pjëse e trupit që është më tërheqëse. Femrat ndjejnë se kjo është shenjë që ju kujdeseni mirë për trupin tuaj dhe ato kanë pranuar të ju bien në sy muskujt biceps nëse veshni maica me mongë të shkurtëra ose xhemper. Krahë të fortë tregojnë aftësinë e mashkullit për të mbrojtur femrën dhe pa dashje – për ta ngritur lartë ate.

6. Gjoksi

6.gjoksi

Sic është përmendur më lartë në librin e Perret “Shkenca e studimeve humane të tërheqjës”, femrat shfaqin interesim për meshkujt që kanë një dukje në përputhje me fizikusin ideal: shpatulla të fuqishme, bel të ngushtë, dhe gjoks me krahë të gjerë. Femrat preferojnë që meshkujt të jenë dinjitoz dhe në formë, por jo shumë të fortë dhe të zhvilluar pa konstrukt. You dëshironi të keni gjoks mjaftueshëm të fortë, e jo gjoks të femrës sikur kundërshtarët tuaj, vetëm gjoks të definuar.

7. Fytyra

7.fytyra

Sipas një hulumtimi nga ditari I psikologjisë shoqërorë dhe të përsonalitetit, femrat më së shumti I tërheqin meshkujt të cilët u jepin inspirim prirjeve të tyre për të u përshtatur seksualisht me partnerin, sipas një raporti të së përditshmes LA Times. Cfarë ato preferojnë është që mëshkujt të kenë sy të mëdhenj dhe hundë të vogël ose mesme (“fytyrë bebe”) si dhe nofull të fortë me mollëza të fytyrës të forta(“Fytyrë e mashkullit të pjekur”). Femrat dëshirojnë një mashkull që duket bukur dhe që është magjistar që ka fuqi të kënaqë femrën seksualisht deri në maksimum. Pra, femrat kanë paramenduar një mashkull të tillë që mos të pendohen kur zgjedhin mashkullin.

 8.Goja

8.goja

Meshkujt e “këqinjë” joshës. Sipas një studimi të bërë nga universiteti I British Columbia, ka thënë se femrat I tërhek më pak meshkujt që janë të buzeqeshur se meshkujt serioz. Kujdes: Ju mund të bëheni I zymtë pasi ta keni lexuar këtë paragraf. Përderisa buzëqëshja është e rëndësishme për të lënë përshtypje në shoqëri, femrat I tërheqin meshkujt që janë krenar, të fuqishëm, dhe po, me disponim të mirë në shikim të parë. Vepro në mënyrë misterioze dhe përmbahuni në fillim, dhe pasi të keni marrë vëmendjen e femrës, buzëqeshni më dukshëm.

9. Duart

9.duart

Femrat janë detaliste. Në një sondazh të kryer nga AskMen, femrat kanë thënë se I dëshirojnë duart e meshkujve sepse ato do të thojnë shumë, sepse punojnë për të jetuar, dhe me këtë rast janë të aftë edhe për veshje si dhe mirëmbajtje. Duar të mëdha, lidhen poashtu me mashkulloërsinëm, ndoshta ju vetëm e dini këtë fakt.

10. Flokët dhe mjekrra

10. Floket dhe mjekrra

Femrat tregojnë se meshkujt me flokë të egra janë më së shumti që I tërhekin, një studim I kryer në vitin 2013, nga ditari I sjelljeve njerzore dhe evolutive. Ato tregojnë poashtu se mjekrra e rritur, fytyrat paksa te egra dhe pa mjekerr, janë me pak tërheqëse. Sidoqoftë, femrat e lidhin faktin që meshkujt me mjekerr të rritur kanë shëndet të mirë dhe aftësi për të qenë prind I mirë, dicka që lidhet me të ardhmen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *