1. Ushtrimet e forcës i bëjnë eshtrat tuaj më të fortë.

2. Ushtrimet e forcës rrisin forcën e muskujve , gjë që na bën aktivitetin fizik më të lehtë. Gjatë procesit të mplakjes ne humbim muskuj dhe treningu i forcës na ndihmon të ngadalsojmë kët process .

3. Nëse ecim më shumë, shëndeti i kombit tonë do të përmirësohej tepër.

4. Ushtrimet janë medikamenti më i mirë.

5. Nuk keni nevojë për një program të ushtrimeve për të humbur peshë apo për të psaur shëndet më tëm irë. Gjeni një aktivitet që kërkon shumë lëvizje dhe futeni atë në orarin ditor.

6. Ushtrimet janë aq të mira sa medikamentet për depression të lehtë apo mesatar, edhe pse medikamentet kanë efekt më të shpejt.

7. Ushtrimet pa ndryshime në dietë ditorë rralë herë qon në humbje të peshës.

8. Ju nuk mund të bëni një ushtrim, aq lehtë sa të uleni dhe të qoheni, dhe të pritni të humbni yndyrat trupore nga ajo pjesë e trupit.

9. Ushtrimet rrisin qarkullimin e gjakut në trudhe kemikalet si BDNF, që vepron si një lehtësues për funksione të caktuara të trurit. Nëse dëshironi të keni aftësi njohëse më të zhvilluara, bëni aktivitete ficike në baza të rregullta.

10. Nuk jeni duke ushtruar dhe nuk humbni peshën e dëshiruar, ndërhyni gjithsesi në dietën tuaj ditore sepse ashtu është faji kryesor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Na ndiqni në rrjete sociale

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!