10 minuta ushtrime për krahë të formësuar

Dëshiron trup të definuar? Tranjera e shëndetit Tracy Anderson ka një mënyrë për ju.

Krahë të mrekullueshëm

A ke parë ndonjë herë një grua me krahë të definuar bukur? Ndoshta ke qenë edhe kureshtarë ta dish se si është e mundur ajo. Ne do të ju tregojmë juve. Shumë femra bëjnë gabim kur mendojnë se ushtrimet e rënda për duar,ato për bicep dhe tricep janë mënyra më e mirë për të pasur krahë më të definuar.Po, këto ushtrime ndoshta të forcojnë, por ato e bëjnë në një mënyrë të pabalancuar.Për atë shkak ato kanë efekt vetëm në disa zona.Qëllimi ynë është që të krijoni një trup më të qëndrueshëm.Për ta bërë këtë, ju keni nevojë për disa lëvizje që punojnë me muskujt kryesorë dhe me ata më të vogël.

ushtrimekrahedefinuar1

10 minuta deri në krahë të definuar
Inline

ushtrimekrahedefinuar2

Kjo sekuencë i zgjon të gjithë ata muskuj të vegjël në kra, duke goditur çdo njërin nga kënde të shumëfishta do t’i bëni muskujt më të shtrënguar.Bëji këto seria gjashtë herë në javë dhe mos harro orën tënde të djegies së kalorive në çdo stërvitje.

Rotacioni i pëllëmbës

ushtrimekrahedefinuar3

Qëndro në këmbë pak më gjerë se gjerësia e zakonshme, krahët më të zgjeruar jashtë , pëllëmbët mbani poshtë sikur po luani basketball(A).Drejtoje gishtin e vogël,rrotulloje krahun përpara nga shpatullat dhe bërrylat po shfaqen.Bëje një lëvizje të kundërt, këtë herë duke udhëhequr me gishtin e madh (B). Bëji 30 deri në 40 rrotullime.

Shtypja me dorë prapa

ushtrimekrahedefinuar4

Fillo në katër këmbë, me një peshë më të rëndë në një anë (A).Bërrylin mbajeni drejt pak, pastaj shtrini krahun drejt lartë pak më larg nga trupi (B). Bëni 30 deri në 40 përsëritje pastaj ndrroni anët.

Dora prapa

ushtrimekrahedefinuar5

Qëndroni me këmbë pak më të gjera se zakonisht, zgjeroni krahët dhe ktheni pëllëmbët prapa. Bërrylat mbani drejtë, thejeni pak krahun duke e lëvizur lartë dhe duke tërhequr krahun prapa trupit (A). Drejto krahun pas një lëvizje dhe ngreheni përsëri prapa(B). Bëjeni këtë 30 deri në 40 herë, pastaj ndërro anët.

Kthesa “goditje përpara”

Mbani këmbët pak më gjerë se gjerësia normale, duke mbajtur një peshë prej 3kg në çdo krah, vendosni duart në bel (A). Zgjerojeni krahun e djathtë drejtë para trupit dhe rrotulloje krahun nga brenda (B). Kthehu në fillim. Përsërite 7 herë më shumë, pastaj ndërro anët.Ky është seti i parë.Bëj katër deri në pesë sete të 8 lëvizjeve për krah.

Rezultati: Keni humbur 10 inç në dhjetë ditë.

ushtrimekrahedefinuar6

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *