100 Lloje të ushtrimeve që mund t’i bëni me pesha deri në 5 kilogramëshe

Mos e nënvlerësoni efikasitetin e peshave të lehta, sepse mu ato mund t’ju ndihmojnë që të arrini formën e dëshiruar!

Ato mund të sfidojnë trupin tuaj në çdo mënyrë, aq më parë nëse i përdorni të bëni ushtrime të vështira dhe të mira, transmeton Telegrafi.

Peshat e lehta sulmojnë muskujt e vegjël, të cilët stabilizojnë nyjat tuaja. Krahas kësaj, mund t’i ngrini me shpejtësi më të madhe, gjë që e bëjnë më të përsosur trajnimin e metabolizmit.

Në video, të cilën mund ta shihni, drejtori i fituesit Men’s Health tregon se si në njëqind mënyra të ndryshme mund t’i përdorni këto pesha dhe të skalisni trupin tuaj.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *