11 thënie inspiruese për fitnesin!

Cila është jeta të cilën ti e dëshiron?

  • A do të donit të ishit më produktiv në punë?
  • Të ndjeheni më të relaksuar kur jeni në shtëpi?
  • Të shpenzoni kohën në mënyrë më të mirë me familjen tuaj?
  • Apo të gjitha ushqimet që dëshironi duke mos pasur asnjë efekt negativ?

Padyshim që tek të gjithë në është përgjigja “PO”.
Por përgjigja brenda saj, përgjigja e duhur është se duhet të jeni aktiv, energjik, më produktiv në punë, duke pasur idenë se si e shpenzoni kohën tuaj, etj – etj..të gjitha këto i arrin vetëm nëse “ju jeni duke kujdesur për shëndetin tuaj”.

Tani, pyetja është se çfarë ndërlidhje ka fitnesi apo ushtrimet me gjitha ato që i cekëm më lartë!

“Të jesh fizikisht në gjendje të mirë, nuk ka asgjë tjetër të ju pengojë që të besoni se do të arrini objektivat më të mira për veten tuaj!”
Arnold Schwarzenegger

Nëse ke dëshirë me ndryshu jetën tënde, dhe je tu kërku me gjet motivim për me fillu ni plan për ndryshim, ne kemi përgatitë 11 thëniet më inspiruese për fitnesin/ushtrimet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *