Përderisa vitet shkojnë, gjokset fillojnë të jenë më pak ‘energjike’ dhe nuk e mbajnë të njëjtën formë si në vitet e rinisë.

Por, për të parandaluar këtë, Harley Pasternak, stërvitëse personale e njerëzve të famshëm, i sugjeron katër ushtrime të cilat e fuqizojnë pjesën e pasme të trupit, duke bërë që gjokset të ngrehen dhe të rifitojnë energjinë dhe kualitetin e tyre.

Ushtrimet “Superman”

TRX Back Row

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!