3 Ushtrime për një gjoks të përsosur

Këto ushtrime, janë të dizenjuara nga trajnerja profesioniste e fitness-it dhe trajnerja e shëndetit Elizabeth Bracero posaçërisht për ju vajza!
Gjithçka ju duhet janë dy pesha nga 2 deri ë 3 kg! Specialistja rekomandon që secili ushtrim të kryhet me nga tre seri për nga 12 herë. Rekomandohet t’i kryeni ato të paktën katër herë në javë për të parë rezultate të dukshme sa më shpejt!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *