Të mbash një trup të shëndetshëm dhe i cili duket mirë patjetër që duhet mund.

Por në shumë raste disa njerëz zgjedhin që të mos vijojnë ushtrimet në fitnes, duke i realizuar ato në shtëpi apo kudo që gjenden.

Përmes kësaj video mund të kuptoni 33 ushtrimet që mund ti bëni në shtëpi pa pajisje fitnesi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!