4 Shprehi ditore për t’u formësuar për verë

Është gati për të arritur koha për të veshur bikini, ashtu që tani duhet të mendoni  për planin për formësimin e trupit tuaj. Nëse bëni vetëm disa ndryshime të vogla në jetën tuaj tani, do të siguroheni që se nuk bjerni ndesh me dijetën tuaj 1 javë para pushimit veror. Lexo më poshtë për këshilla si të filloni formësimin e sigurtë të trupit.

  1. Ç’fryhuni dhe lironi toksinat: Filloni të rigjeneroheni nga gjumi apo edhe pasiviteti dimror duke konsumuar pemë dhe perime dhe freskëta. Pini ujë me limon çdo ditë, për të shkrirë yndyrë dhe ndihmuar tretjen, dhe sigurohuni që çdo sallatë që konsumoni përmban gjethe me ngjyrë të mbyllët ngjashëm diçka si spanaqt.
  2. Humbni yndyrë të tepruar në bel: Nuk është e lehtë të fshehni belin prapa trikove të trasha kur temperaturat ngriten. Filloni të ushtroni belin tani me ushtrimet e barkut ne artikujt e ditëve të mëparëm – si dhe në të njejtën kohë hani manaferra, duke marrë disa kalori, si dhe rrisni Ushtrimet Cardio – në mënyrë që të formësoni belin dhe zbuloni muskujt afër kurrizit.
  3. Përqendrohuni në këmbë: Motet e shkurtëra kërkojnë këmbë të fuqishme dhe të formësuara, ashtu që ne duhet të ushtrojmë pjesën e poshtme të trupit përderisa vera afrohet. Nuk keni nevojë të shkoni në fitnes të ngrisni pesha: për çdo ditë nga 5 minuta bëni ushtrimet e barkut në artikujt e fundit që kemi postuar për femra, si dhe praktikoni mirë ato ushtrime, dhe ju garantojmë që do të keni bel të përkryer. Kur të vie vera, kostumet e larjes do të ju falemnderojnë se sa mirë përshtaten me trupin tuaj.
  4. Mbani shënime: Nëse dëshironi të shkrini peshë me kohë për të qenë gati pëe verë, atëherë mbani shënime; do të ju ndihmojë me planin tuaj për shkrirjen e peshës. Përderisa hapat e më sipërm do të ju ndihmojnëtë shkrini kalori dhe formësoni muskujt, nëse qëllimet tuaja janë që të shkrini vetëm pak peshë, filloni të shkruani një ditar të ushqyerit çdo ditë dhe të gjitha ngjarjet në dijetën tuaj.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *