4 sugjerime për të djegur më shumë kalori gjatë ushtrimeve

Kur përpiqeni te dobësoheni apo thjesht te qëndroni ne forme stërvitja jo vetëm është një mënyrë e mire për tu relaksuar pas një dite te lodhshme pune por është një pjese e rëndësishme për te arritur objektivin tuaj se bashku me një diete te ekuilibruar dhe te personalizuar.

Por edhe pse po stërviteni shume pothuaj prej një muaji rezultatet qe dëshironi nuk po duken. Ne çfarë po gaboni? Si mund te merrni maksimumin gjate ushtrimeve fizike? Si mund te digjni me shume kalori?

1. Beni ushtrime me trup te lire

2. Zvogëloni pauzat

3. Mos perdorni programe per te humbur peshe

4. Stervituni shume ne tapetin e vrapit

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *