4 ushtrime për të gjithë ata që nuk kanë kohë të shkojnë në palestër

akonisht për bërë ushtrime fizike duhet të vozisim për në palestër, të kërkojmë hapësirë parkingu, të ndërrojmë rrobat, pastaj të fillojmë ushtrimet në shirit vrapues etj.

Një orë e plotë në palestër është ideale, mirëpo nuk është gjithmonë e mundshme!

Prandaj, Jennifer Cohen të bëjë një rutinë me ushtrime fizike të cilat mund t’i bëni kudo dhe kurdo, pasi që zgjasin vetëm pesë minuta.

Veç kësaj, këto për t’i bërë këto ushtrime nuk keni nevojë për ndonjë paisje të palestrës!

Kërcime Squat – 20 sekonda

bodyweight-squat

Pushoni 10 sekonda

 

Pompa 20 sekonda

pushups

Pushoni 10 sekonda

 

 

Burpees 20 sekonda

burpees

Pushoni 10 sekonda

 

 

Barkore 20 sekonda

absexercise

Pushoni 10 sekonda

Përsëritni ushtrimet më lartë me të njëjtin ritëm edhe për 2 seri si më poshtë.

Kërcime Squat 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Pompa 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

 

Burpees 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Barkore 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *