5 lëvizje për bark të përsosur

Me poshtë janë 5 ushtrime qe këshillohen për to dhe qe veç tyre i bëjnë mire edhe përmirësimit te ekuilibrit dhe drejtqëndrimit te trupit si dhe dhimbjeve te shpinës.

1. Pozicioni i qenit​

Favorizon qëndrueshmërinë e zonës lumbare

2. Mbaj ekuilibrin me top. Forcon rezistencën

Forcon rezistencën

3. Ushtrime për barkun vetem me një këmbë

Ne këtë rast do te mobilizoni edhe muskujt e këmbës tjetër për te qëndruar ne ekuilibër

4. Beni lëvizje rrethore

Beni nga pese rrotullime për secilin kah te lëvizjes

5. Pozicioni i Spiderman-it

Vazhdoni për 30 sekonda për secilën nga këmbët

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *