Është ditë e premte. Dhe sipas të gjitha gjasave ju jeni duke menduar të shkoni në Ulqin, Durrës, Dhërmi apo edhe ndoku tjetër. Gjëja e para që ju ka rënë në mend para se të shkoni në një nga këto vendet, është që të mendoni se si do të ju duket trupi kur të shkoni në njërën nga pllazhet e bukura të këtyre vendeve. Prandaj më poshtë ju prezentojmë një video të marrur nga kanali XHIT DAILY, në mënyrë që të shihni sa më mirë demonstrimin e ushtrimeve përmes videos. Këtë rradhë kemi zgjedhur ushtrimet për bel, pasi që beli është një pjesë ju të gjitha femrat kanë dëshirë të kënë një bel të përkryer. Shikoni me vëmendje videon, dhe fillimisht filloni ngadalë t’i performoni ushtrimet, duke e rritur intenzitetin e tyre.Ju dëshirojmë një të premtë të këndshme me plot diell dhe argëtim!

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Na ndiqni në rrjete sociale

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!