5 Ushtrime për krahë të formësuar

Krahët e varur apo të fryra, nuk janë asnjëherë tërheqëse dhe të bukura për t’u parë. Madje ato krijojnë përshtypjen e gabuar dhe ju rrisin në moshë!
Pikërisht prandaj, më poshtë keni të demostruara disa ushtrime të cilat do ju bëjnë cudira! Kryejini ato të paktën 3 herë në javë nga 15 herë me nga 3 seri. Mund ti bëni ato kudo, asnjë pajisje nuk nevojitet, mjafton vullneti juaj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *