6 lëvizje për një fundshpindë të përkryer

Te tonifikoni muskujt me ushtrime te cilat mund ti bëni ne shtëpi nuk është shume e thjeshte. Por mund tja arrini duke stërvitur kështu edhe muskujt e kofshëve. Sa here keni dal përpara pasqyrës dhe keni pare mbledhjen e dhjamit ne ije? Për te gjetur mënyrën dhe ti largoni nga trupi juaj këtë problem mund te bëni disa ushtrime te cilat ju premtojnë te humbisni peshe dhe te keni muskuj te tonifikuar. Edhe pse nuk keni kohe te shkoni ne palestër gjate harkut ditor këto ushtrime me pak vullnet mund ti bëni vet ne shtëpi. Më poshtë keni 6 lëvizje për të arritur tonifikimin e përsosur të fundshpindës.

 

1. Beni squat

2. Hapni këmbën përpara dhe uluni dhe grihuni

3. Hapini këmbët anash dhe bëni ulje ngritje

4. Pozicioni i urës

5. Ngrini këmbët me radhe 90′

6. Ngrini këmbët me radhë ne pozicion anësor

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *