6 ushtrime për të hequr dhjamin nga trupi

Edhe pse ajo ka shumë rëndësi në pamjëen tuaj, dhe ju shpesh mund t’ju ketë ndodhur të këni ndjerë nëvojën për të bërë ushtrime kundra peshës në kurrizin tuaj.
Janë ushtrimet pilate më efketive të cilat rekomandohen gjerësisht për t’ju ndihmuar sa më shumë të eliminoni dhjamin duke mos ju krijuar më vija e prera nga recipetat tuaja apo nga të brendëshmet. Asnje femër nuk e dëshiron këtë gjë apo jo?

Kryeni secilin ushtrim për 60 sekonda nga të dyja anët për një efekt sa më të plotë!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *