6 ushtrime për të pasme të përsosura

Vithet i kanë tre muskuj kryesor që punojnë së bashku për të na ndihmuar t’i lëvizim pjesët e larta të këmbëve.

Këta muskuj janë: gluteus minimus, gluteus medius dhe gluteus maximus.

Amanda Lee, yll palestre, thotë se në çdo hap që e bëjmë, ne i përdorim këta muskuj.

Kur Amanda ishte adoleshente, ajo ishte shumë e hollë dhe peshonte 44 kilogramë. Ajo dëshironte të përmirësonte pamjen fizike, prandaj e kishte ndryshuar dietën e zakonshme në një të shëndetshme dhe kishte filluar ushtrimet intensive fizike.

Sot, mijëra apo qindra mijëra vajza anë e mbanë botës dëshirojnë të jenë si ajo.

Sidoqoftë, ajo jua sugjeron këto ushtrime për të pasur një të pasme të ngritur dhe aq seksi sa e çmend çdo mashkull.

 

1.Squat me shkelmim anash – 25 përsëritje

01

 

2.Ura Glute – 25 përsëritje

02

 

 

3.Squat – 25 përsëritje

03

4.Ushtrimet si Guaskë e Moluskut – 25 përsëritje

06

 

5.Ushtrimet si Guaskë e Moluskut, por duke i mbajtur këmbët lart – 25 përsëritje04

6.Shkelmime Gomari – 25 përsëritje

05

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *