Ushtrimet për muskujt e barkut janë nga më të vështirat, të lodhshmet dhe, rrjedhimisht më të mërzitshmet. Veçanërisht kur je në mbipeshë dhe keni pak bark.

Më poshtë janë 6 ushtrime që rekomandohen për t’u bërë dhe, veç tyre, i bëjnë mirë edhe përmirësimit të ekuilibrit, baraspeshës së trupit si dhe dhembjeve të shpindës.

1. Pozicioni i qenit

barku1

Favorizon qëndrueshmërinë e zonës lumbare.

2. Mbaj ekuilibrin me top. Forcon rezistencën

barku2

Forcon rezistencën

3. Ushtrime për barkun vetem me një këmbë

barku3

4. Bëni lëvizje rrethore

barku4

Bëni nga pesë rrotullime për secilin kah të lëvizjes

5. Pozicioni i Njeriut Merimangë

barku5

Vazhdoni për 30 sekonda për secilën nga këmbët

6. Ushtrime për muskujt e barkut me dy këmbë

barku6

Përsëriteni ushtrimin 10 herë.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!