7 ligje për jetë të shëndetshme sipas Jennifer Dawn

Nëse dëshironi të keni karrier në fitness, duhet të trajtoni mendjen dhe trupin për të kaluar cdo vështirësi dhe të papritur që mund t’ju del përpara. Ju duhet të punoni vazhdimisht, edhe kur nuk dëshironi. Thënë shkurt, duhet të jetoni përkrah me disa ligje personale që ju ndihmojnë të kaloni cdo vështirësi dhe të qëndroni në rrugën e duhur për të arritur qëllimet që i keni vënë vetes.
Jennifer Dawn ka filluar treningun në vitin 2010, kur qëllimet e saj nga ato atletike u kthyen në estetike dhe sot na tregon si të trajtojmë gjërat e papritshme dhe të arijmë qëllime të reja cdo vit, duek shtyer trupin deri në limitet e tij.

Këto janë 7 ligjet e një jete të shëndetshme sipas saj:

jennifer-dawns-7-laws-of-the-fit-life_graphics_dymatize-3

1. Zgjohuni natyrshëm

Mësoni mendjen që të zgjoheni natyrshëm, pa një alarm te koka. Bëni 8 orë gjumë dhe besoni se do të zgjoheni në kohën kur duhet, kjo do të ndodh padyshim. Kjo ndihmon një gjumë kualitativ.

2. Zgjohuni dhe pini ujë

Unë pijë të paktën dy gota ujë menjëherë pasi të zgjohem. Më pas pi një lugë supe uthull të mollës me pak ujë. Më pas përzijë 500 gr Dymatize AminoPro për t’i marr me vete në palestër.

3. Dreka

Shancat për të pasur një drekë sic duhet në ditët e sotme janë të pakta, ose varen nga angazhimet e ditës. Kështu që këshillohet të merrni dicka me vete në punë, për të mos lënë barkun tuaj thatë.
Përgaditni pulën, bytkeun apo salmonin dhe vendoseni në frizë. Ushqimet pas ftofjes kanë shumë protein. Patatet e ëmbla, fasulja e gjelbër apo brokoli janë më të mira të ftofta sesa të nxehta.
Nëse jeni shumë në nguti, atëherë merrni një termos të mbushur me Dymatize ISO-100 proteina të hirrës. Kjo do t’ju ndihmojë të shuani urinë gjatë ditës.
jennifer-dawns-7-laws-of-the-fit-life_graphics_dymatize-2
4. Ndjek ushtrimet

Treningu është sikur një grabitqar kundër presë së tij. Ju jeni grabitqari ndërsa ushtrimet janë preja juaj. Ju duhet t’i zini ato dhe t’i mbytni. Ju duhet shumë durim por edhe aktivitete fizike për të arritur qëllimet tuaja. Mësohu të jesh një grabitaqar i shpejt.

5. Kaloni pengesat

Do të keni vështirësi në jetë dhe në palestër. Përgaditni veten që vullnetarisht të shkoni në maje të litarit. Pengesat dhe durimi ju qojnë drejt sfidave serioze. Bëhuni gati dhe besoni seju mund të arrini atë.
10 motivation scr4
6. Bëhuni funskional

Unë dua të jem e gatshme për cdo situatë, kështu që dua të dijë si të përdor forcat e mija në praktikë. Nëse shihni një veturë që ka ngecur në rrugë, ndihmoni. Kështu do të keni rastin të praktikoni forcën tuaj.

7. Trajnoni mendjen tuaj

Aspekti më i rëndësishëm i të qenit i shëndetshëm është të keni një forcë mentale. Nuk bëheni të fortë brenda natës. Ju duhet të hyni edhe në situate të rrezikshme. Është bota e dhunshme dhe e paparashikueshme që ju trajnon mendjen dhe ju bën gait për gjithëcka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *