Nje shpinë e formuar dhe zhvillim i mjaftueshëm për pjesën e epërme të shpinës janë të gjitha aspekte të një simetrie për një fizik shumë të zhvilluar,perveq asaj nuk është e rëndësishme vetëm për estetiken por edhe për fuqinë që vjen gjatë ndërtimit të belit të poshtëm që është i rëndësishëm për mbrojtje nga lëndimet dhe funksione të tjera të forcës.
Shikoni përmes fotografive një séancë stërvitore për zhvillimin dhe formësimin e muskujve të shpinës.

1.Lat Back pulldown

shp1

 

2.Lat front pulldown

shp2

 

3.Close Grip Pull Down

shp3

 

4. Seated Cable Rowing

shp4

 

5.Single arm dumbbell row

shp5

 

6. Barbell-Row

shp6

 

7.Deadlift

shp7

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!