8 ushtrime për këmbë dhe vithe të përkryera(VIDEO)

Këto ushtrime do t’ju ndihmojnë që t’i forconi, ndërkaq vithet e ngritura dhe të forta do të jenë vetëm një bonus!

Ushtrimet mund t’i bëjnë edhe personat me angazhime të mëdha, pra arsyetime më nuk ka! Nuk ju nevojitet pajisje e veçantë, nuk keni nevojë të shkoni në palestër, transmeton Telegrafi.

Ulja galiç, një hap anash, galiç me zmbrapsje, kërcime anash, ngritja e këmbës për muskuj të brendshëm, ngritja e këmbës pilates anash (fire hydrants), sjellja e këmbës në rreth dhe ngritja e këmbës për muskujt e jashtëm – janë ushtrimet të cilat e bëjnë ideal këtë program për shkrirje yndyre dhe formësim të muskujve!

Shikojeni videon dhe ndiqni me radhë këto 8 ushtrime – do të jetë e mjaftueshme që secilin ta bëni vetëm 30 sekonda!

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *