Tani do të keni mundësinë që të shkarkoni falas aplikacionin e veçantë të Transformohu.com në telefonat Android, ndërkaq versioni për iOS do të vijë së shpejti.

Në aplikacion do të keni mundësinë që të shihni video udhëzime për të gjitha pjesët e trupit, të shënoni rekordet personale, të përcjellni statistikat personale me kalimin e kohës e shumë të tjera.

Shkarkoni aplikacionin duke klikuar këtu.

Artikuj të ngjashëm

recent comments

4 Comments

Kened November 13, 20146 years ago

Brravo per ket gjest..

reply

erxhan December 11, 20146 years ago

Ju lutem a ka ndonje date te caktuar kur do te jete i gatshem aplikacioni per iOS ???
Ju pergezoj per faqen !

reply

Erxhan December 12, 20146 years ago

A ka mundesi me na informu kur do te jete i gatshem aplikacioni per iOS ???

reply

Shpresa August 8, 20155 years ago

Jeni perfekt

reply

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!