Artor Berisha

Shprehit e natës që e shkatërrojnë gjumin tuaj

  Gjumi është shumë i rëndësishëm në jetën e njeriut. Nga gjumi varen shumë gjera përfshir këtu disponimin, memorjen dhe shëndetin në përgjithësi, prandaj është shumë e rëndësishmë të bëjmë gjumë të mire. Shumica e përsonave kanë disa shprehi të këqija që e dëmtojnë gjumin e tyre. Keto janë disa nga shprehit që e dëmtojnë …

Shprehit e natës që e shkatërrojnë gjumin tuaj Read More »

Këto jane 5 Strategjitë Ushqimore qe ju ndihmojn të humbni peshë

Ju duhet të shijoni darkën tuaj ngadalë në tryezën e kuzhinës.  Të jemi të sinqert, është shumë më shumë kënaqësi për ta ngrënë atë para TV-së. Por nëse jeni duke u përpjekur të humbni peshë, duke e detyruar veten të përqendroheni në ushqimin tuaj. Në vend të TV-së ose telefonit mundë të keni përfitime të …

Këto jane 5 Strategjitë Ushqimore qe ju ndihmojn të humbni peshë Read More »

Ushtrime nga shtepia

Ushtro ne shtepi | Vetem 10 Minuta Per Nje Trup Te Mrekullushem

Hyrë në formë fantastike, ushtro ne shtepi  dhe djeg nje numer te madh te kalorive me keto ushtrime.  Kjo është një stërvitje-bërë me peshë te trupit dhe bëhet në mënyr të shpejt  – dhe është shumë më e vështirë se sa duket! Ushtro ne shtepi Shpenzojnë një minutë duke bërë sa më shumë përsëritje me …

Ushtro ne shtepi | Vetem 10 Minuta Per Nje Trup Te Mrekullushem Read More »

ushtrime per kembe

Këto janë 5 ushtrimet për të marrë formën e këmbëve sexy për verë

Nëse keni nevojë për disa lëvizje për të bërë verën tuaj të mahnitshme. Ju prezentojm me disa ushtrime që ju ndihmojn për të marr formën e këmbëve që deshironi. Dhe pasi të perdorni muskujt e këmbëve të cilet jan muskujt më të mëdhej në trup ju do të rrisni djegien e kalorive dhe do të …

Këto janë 5 ushtrimet për të marrë formën e këmbëve sexy për verë Read More »

16 ushtrimet që mund ti bëni me topuz (VIDEO Këshillë)

Çfarë vlere ofrojnë ushtrimet me topuz në fizikun tonë? Me siguri e keni parë një topuz në të kaluarën, me shumë gjasa në televizion, e keni parë edhe në palestër por nuk jeni të sigurt se si ta përdorni këtë vegël. Për këtë na ndihmon Grant Weeditz me profesion arkitekt i trupit tek ‘Anatomy 1220’ …

16 ushtrimet që mund ti bëni me topuz (VIDEO Këshillë) Read More »

Sa është e nevojshme zgjatja e muskujve?

Disa individë kanë nevojë të bëjnë ushtrime për zgjatje (fleksibilitet) më shumë se të tjerët. Preferohet që pos individëve të cilët kanë shkallë të lëvizshmërisë së lartë, të gjithë të tjerët të bëjnë së paku 10 minuta zgjatje të formave të ndryshme para çdo aktiviteti eksploziv siç janë kërcimet apo sprinti. Pavarësisht nivelit të fitnesit …

Sa është e nevojshme zgjatja e muskujve? Read More »