Bark të përkryer me vetëm 2 javë ushtrime(VIDEO)

Format trupore janë një problem shumë shqetësues për femrat e sidomos pjesa e barkut. As dietat nuk funksionojnë për të arritur një bark të rrafshët por ushtrimet po.

Mjafton vetëm dy javë punë e vullnet dhe ju do arrini atë që keni kohë që e ëndërroni. Në videon e mëposhtme ju mund të shihni se cilat hapa duhet të ndiqni për të pasur një bark perfekt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=kyUZ4na8NdM

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *