Bëni pompa për të rritur rezistencën

Sfide pompash për të rritur rezistencën!

Nëse mundeni sadopak ti bëni këto ushtrime midis gjithë ushtrimeve tuaja të fitness-it, atëherë ka ardhur koha t’i mësoni dhe kryeni ato sa më parë.

Keto ushtrime, jo vëtëm do të rrisin ndjeshëm imunitetin tuaj, por mbi të gjitha, ju formon dhe strukturon totalisht pjesën e sipërme të trupi tuaj.  Ju fortëson krahët, ju rrit fuqinë dhe ju formon dhe tonifikon gjoksin tuaj.
Mundohuni ti kryeni ato nga të paktën 1-2 minuta secilën, për të paktën 5 herë në javë. Rezultatet do t’i shihni shumë qartë që ne 10 ditëshin e parë!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *