Si të rrisni fuqinë e ushtrimeve me pesha duke konsumuar kreatinë!

Ju ushtroni sipas një plani strategjik të përpiluar nga një trajner I fuqishëm dhe që ka kondicion, dhe konsumon ushqim të shëndetshëm me shumë proteina. Kështu që përsë ankoheni kur ushtroni maksimalisht në ushtrimet BENCH? Është koha të kuptoni se çfarë rëndësie ka kreatina si ushqim shtesë për ju. Çfarë është kreatina? Kreatina është një …

Si të rrisni fuqinë e ushtrimeve me pesha duke konsumuar kreatinë! Read More »