Glutamine

Glutamini për më shumë forcë

Në përgjithsi Glutamini është amino-acid jo esencial i cili sintetizohet ,deponohet dhe lirohet në indet e muskujve ku dhe ndodhet në përqindje të lartë.Glutamini si amino-acid më dominues në trupin e njeriut merr pjesë në rregullimin e një numri procesesh metabolike të rëndesishme për mbarëvajtjen e aktivitetit fizik . Roli metabolik : Glutamini në organizmin …

Glutamini për më shumë forcë Read More »

Whey proteinat më të mira në treg: një vlerësim për Whey proteinat më të njohura në treg!

Qëllimi im ka qenë për të vlerësuar shumicën e Whey proteinave më të mira në treg. Lexoni për faktet që tregojnë se çfarë rezultate kemi nga disa nga Whey proteinat më të njohura në treg. Wheyproteinat në formë të pluhurit, janë gjykuar dhe përzierë në një formë të veçantë. Të gjitha përzierjet janë bërë ose …

Whey proteinat më të mira në treg: një vlerësim për Whey proteinat më të njohura në treg! Read More »

Përdorimi i suplementeve që ju ndihmojnë të shtoni peshë dhe masë muskulore

6 Këshilla të rëndësishme për ata që dëshirojnë të shtojnë peshë dhe masë muskulore Nëse dëshironi të fitoni peshë dhe masë muskulore ndoshta do të ju interesonte të provoni gjërat ushqimore në formë pluhuri. Përdorni një nga 6 këshillat më poshtë që përmbajnë kalori të shumta.   Nëse jeni I përcaktuar për të arritur fuqinë …

Përdorimi i suplementeve që ju ndihmojnë të shtoni peshë dhe masë muskulore Read More »