Kreatinë

6 gjëra që duhet t’i dini për kreatinen!

Pse është kreatina një suplement aq i popullarizuar? Është e thjeshtë. Kreatina është hulumtuar gjerësisht dhe është dëshmuar në masë të madhe që sjellë rezultate. Kreatina është një substancë natyrale e cila gjendet në mishin e kuq dhe në peshk, ajo mund të luftojë lodhjen dhe të rris performancën gjatë ushtrimeve dhe aktiviteteve me intesitet …

6 gjëra që duhet t’i dini për kreatinen! Read More »

Koha më e përshtatshme për të marrur kreatinë

Kur të merrni kreatinë: para ushtrimeve, pas apo ndonjë kohë tjetër? A ka dallim prej atyre llojeve që shihni në palestër? Do të befasoheni nga përgjigjja. Ka filluar në vitin 2001. Ajo ishte hera e parë kur e provova kreatinën. Kam dëgjuar gjëra të mira për këtë prodhim për vite me rradhë, por për një …

Koha më e përshtatshme për të marrur kreatinë Read More »

Si rregullon kreatina shëndetin tuaj?

Në botën e fitnesit, kreatina njihet për aftësitë për të rritur forcën dhe fuqinë. Vrapuesit sprinter e marrin për të pasur fuqi më të madhe të vrapimit, futbollistët e marrin për të pasur fuqi më shumë në futboll, dhe bodibilderët e pëdorin për të rritur forcën dhe madhësinë e muskujve duke ushtruar intenzivisht në palestër. …

Si rregullon kreatina shëndetin tuaj? Read More »

Të përdorurit e suplementeve për rritjen e peshës

Nëse dëshironi të rritni peshën dhe muskujt, atëherë ndoshta do të mund të ju interesojë përdorimi I pluhurit për shtimin e peshës. Lexoni 6 këshilla për prodhimet që përmbajnë kalori të shumta. Nëse jeni mjaft I përcaktuar për të arritur qëllimet për të rritur fuqinë dhe muskujt, atëherë sipas të gjitha keni menduar për marrjen …

Të përdorurit e suplementeve për rritjen e peshës Read More »

Si të rrisni fuqinë e ushtrimeve me pesha duke konsumuar kreatinë!

Ju ushtroni sipas një plani strategjik të përpiluar nga një trajner I fuqishëm dhe që ka kondicion, dhe konsumon ushqim të shëndetshëm me shumë proteina. Kështu që përsë ankoheni kur ushtroni maksimalisht në ushtrimet BENCH? Është koha të kuptoni se çfarë rëndësie ka kreatina si ushqim shtesë për ju. Çfarë është kreatina? Kreatina është një …

Si të rrisni fuqinë e ushtrimeve me pesha duke konsumuar kreatinë! Read More »

Kreatina – Fakte për ti plotësuar muskujt tuaj

1. Çfarë është? Kreatina është një acid organik dhe njihet si fosfokreatinë në trupin e njeriut, e cila gjendet kryesisht në muskuj. Qelizat e perdorin kreatinën si burim I kufizuar I energjisë. Është vija e parë e mbrojtjes kur qelizave u nevojitet energji e menjëherëshme gjatë ushtrimeve, dhe kjo energji quhet ATP (Trifosfat adenozin). Kreatina …

Kreatina – Fakte për ti plotësuar muskujt tuaj Read More »