Plan Programet

5 Ushtrimet e gjoksit për të rritur masën trupore!

Mësoni se si fillestarët mund të kenë një gjoks të zhvilluar mirë! Ky udhërrëfyes diskuton për gjoksin, funksionet e tij, dhe ushtrimet e rekomanduara. Provoni këto 5 programe për ushtrimet e gjoksit! A ju përngjan gjoksi juaj në parket në vend së të ju duket gjoksi si një vargmale me muskuj ashtu që gjethmonë keni …

5 Ushtrimet e gjoksit për të rritur masën trupore! Read More »

Dijeta e ngarkuar – Ushqimi dhe shtojcat

Afati I fundit është afër. Përshtatni kohën tani. Pa gajle: Më poshtë keni planin e ushqimit që do të ju ndihmojë të formësoheni për 21 ditë. Në këtë botë plotë me tension ju shtytni vetën më shumë dhe fortë se shoferi “marakli” me një espresso dopio në filxhan. Për të përmbushur detyrat dhe qëndroni në …

Dijeta e ngarkuar – Ushqimi dhe shtojcat Read More »

8 Mënyra për të pasur energji në fitness

MOS E KALONI PIJEN PARA-TRENINGUT(PRE-WORKOUT) Jeni gati të shkoni të ushtroni dhe e keni një ditë të madhe para vetës suaj. Çfarë duhet të hani? Shumica nga ne jemi aq të fokusuar në nutricionin pas treningut për rikuperim sa që harrojmë terësisht se duhet ta kemi parasysh edhe ushqimin para treningut. Ne duhet të sigurojmë …

8 Mënyra për të pasur energji në fitness Read More »