PlanProgramet

5 Ushtrimet e gjoksit për të rritur masën trupore!

Mësoni se si fillestarët mund të kenë një gjoks të zhvilluar mirë! Ky udhërrëfyes diskuton për gjoksin, funksionet e tij, dhe ushtrimet e rekomanduara. Provoni këto 5 programe për ushtrimet e gjoksit! A ju përngjan gjoksi juaj në parket në vend së të ju duket gjoksi si një vargmale me muskuj ashtu që gjethmonë keni …

5 Ushtrimet e gjoksit për të rritur masën trupore! Read More »

3 ushtrime për formësimin e muskujve të krahëve tek femrat

Këto 3 ushtrime mund të bëhen përmes një programi 12 javësh, ose të bëhen edhe në mënyrë ta pavarur nga ky program, nëse preferoni t’i bëni sipas mundësive kohore që keni. Përshkrimi i ushtrimeve Fjala formësim do të thotë përmirësim i definimit të muskujve. Për të arritur këtë, ju duhet të humbni peshë, rrisni indin …

3 ushtrime për formësimin e muskujve të krahëve tek femrat Read More »