Te Ndryshme

Top 8 ushqimet që ndikojnë mentalisht në fitnes

Nëse po kërkoni për përkrahje mentale në palestër, më poshtë gjeni 8 llojet e ushqimeve kyçe për një bodibilder! A ju ka ndodhur ndonjëherë të shkoni në palestër dhe hamendeni se çfarë të ushtroni? Nëse po, është koha për të përforcuar dijetën më një grumbull të ushqimeve që janë të dëshmuara që kanë ndikim mental …

Top 8 ushqimet që ndikojnë mentalisht në fitnes Read More »

4 ushtrime psiqike për të përballuar një vrapim të vështirë

Ndonjëherë një vrapim i vështirë është i papritur, herëve të tjera lufta fillon ende pa i lidhur këpucët. Shputa të rënda, këmbë të tendosura, një mendje plot: të gjitha këto gjëra janë të mjaftueshme që të bëjnë çdo vrapues të ndihet sikur është i gatshëm ta hedh peshqirin përpara se një stërvitje të mbarojë. Sigurisht, …

4 ushtrime psiqike për të përballuar një vrapim të vështirë Read More »

Disa mite që ju pengojnë të arrini të keni bark të rrafshët

Asnjë lloj i muskujve nuk ka më shumë mite apo dedikime sesa muskujt e barkut. Ndoshta sepse zbulimi i tyre duket mbinjerëzor. Ose ndoshta ata kanë fuqi magjike mbi gjininë e kundërt. Cilado që të jetë arsyeja, shumë prej të ashtuquajturës dituri për këta muskujt është gabim-dhe mund të ta vështirësojë procesin e formimit të …

Disa mite që ju pengojnë të arrini të keni bark të rrafshët Read More »

Disa mënyra si të vraponi kur i ndjeni nyjet e këmbëve

Vrapimi i alternuar me stërvitjet me aktivitet me ndikim të ulët apo zero kardio sikurse ai eliptik, çiklizmi, noti, vallëzimi, edhe më shumë do ju lejon juve të ruani fitnesin, të pakësojnë ndikimin e përgjithshëm në nyjat e juaja dhe për me tepër të përmirësojnë jetën e juaj si vrapues. Për shembull, ju mund të …

Disa mënyra si të vraponi kur i ndjeni nyjet e këmbëve Read More »

7 sekrete për humbje peshe që shumë pak persona kanë dëgjuar për to

Kur është puna në humbjen e peshës, formula është e thjeshtë: dietë dhe ushtrime. Megjithatë, ngrënia më pak dhe stërvitja më shumë nuk do të thotë humbje peshe. Pesha nuk ju tregon kompozicionin e trupit tuaj, as vendet e fshehura të yndyrës, që i bën njerëzit ti fitojnë kilogramët përsëri pasi t’i kenë humbur ato. …

7 sekrete për humbje peshe që shumë pak persona kanë dëgjuar për to Read More »

Një lëvizje që ju premton bark të rrafshët për një kohë të shkurtër

Në qoftë se deri tani nuk keni pasur sukses duke provuar lloje të ndryshme të ushtrimeve si edhe dieta të cilën ia keni përshtatur zonave kritike, mbase është koha e duhur që të merrni guximin dhe të provoni diçka më ndryshe. Këtë herë po ju sjellin teknikën më të re me të cilën janë ndarë …

Një lëvizje që ju premton bark të rrafshët për një kohë të shkurtër Read More »

Shkrini më shumë kalori me këto ushtrime

Ushtrimet e intensitetit të fortë me të cilat mund të djegësh kaloritë dhe të forcosh barkun. Vera është shumë afër, ndërkaq rrobat e banjës në shitore gjithnjë e më shumë i nxjerrin në shitje. Mirëpo, nuk dëshiron të shkosh të blesh rroba banje derisa të mos forcosh vithet dhe muskujt e barkut. Në mënyrë që …

Shkrini më shumë kalori me këto ushtrime Read More »

Disa shprehi që peshëngritësit i bëjnë për ditë

Pasi keni kaluar kohë në botën e peshave, filloni të krijoni zakone dhe qëllime ditore në vend se të fokusoheni në një qëllim afatgjatë. Peshëngritësit me përvojë i mbajnë qëllimet afatgjate por janë mjaftueshëm të arsyeshëm të kuptojnë se krijimi i zakoneve ditore krijon sukses afatgjatë. Nuk mund të ndërtoni muskuj, të hiqni dhjamë ose …

Disa shprehi që peshëngritësit i bëjnë për ditë Read More »

Konsideroni vrapimin si një pjesë të rëndësishme të përditshmërisë suaj

Vrapimi nuk është i mirë vetëm për shpirtin tuaj, por edhe për shëndetin. Me siguri që keni dëgjuar shprehjen se ushtrimet janë ilaçe. Epo, nuk është vetëm një shprehje, por një e vërtet,Shumë studime kanë zbuluar se ushtrimet e rregullta (150 minuta në javë), e veçanërisht vrapimi, kanë efekte shumë më të mira sesa çdo …

Konsideroni vrapimin si një pjesë të rëndësishme të përditshmërisë suaj Read More »