Ushtrime

Ushtrime nga shtepia

Ushtro ne shtepi | Vetem 10 Minuta Per Nje Trup Te Mrekullushem

Hyrë në formë fantastike, ushtro ne shtepi  dhe djeg nje numer te madh te kalorive me keto ushtrime.  Kjo është një stërvitje-bërë me peshë te trupit dhe bëhet në mënyr të shpejt  – dhe është shumë më e vështirë se sa duket! Ushtro ne shtepi Shpenzojnë një minutë duke bërë sa më shumë përsëritje me …

Ushtro ne shtepi | Vetem 10 Minuta Per Nje Trup Te Mrekullushem Read More »

ushtrime per kembe

Këto janë 5 ushtrimet për të marrë formën e këmbëve sexy për verë

Nëse keni nevojë për disa lëvizje për të bërë verën tuaj të mahnitshme. Ju prezentojm me disa ushtrime që ju ndihmojn për të marr formën e këmbëve që deshironi. Dhe pasi të perdorni muskujt e këmbëve të cilet jan muskujt më të mëdhej në trup ju do të rrisni djegien e kalorive dhe do të …

Këto janë 5 ushtrimet për të marrë formën e këmbëve sexy për verë Read More »

Cilat janë ushtrimet që djegin më shumë kalori?

Zakonisht, kur është fjala për djegien e kalorive  shumë njerëz mendojnë se vrapimi është ushtrimi më efektiv. Sidoqoftë, ka shumë ushtrime tjera të cilat janë po aq të mira sa vrapimi, e të cilat do t’ju ndihmojnë të humbni peshë dhe të keni një trup të mirë dhe të shëndetshëm. Ushtrimet Cross-Fit Rutina e ushtrimeve cross-fit përmban një …

Cilat janë ushtrimet që djegin më shumë kalori? Read More »

Cili është efekti i vrapimit në mëngjes?

Nëse jeni një prej tyre që vrapojnë në mëngjes në natyrë para se të hanë mëngjesin, ju jeni më tepër të prirë që të përjetoni “lumturinë” e vrapimit. Teoria zhvillohet rreth një hormoni të quajtur leptin. Leptina është e lidhur me ndjenjat e ngopjes, është hormon që shtohet pasiqë të hani duke ndihmuar që të …

Cili është efekti i vrapimit në mëngjes? Read More »

7 mënyra për të djegur yndyrat!

Për të realizuar dëshirën të keni muskuj të fort, ushqimi i shëndetshëm dhe treningu intenziv janë armët mët ë forta për të arritur këtë. Ju nuk mund të largoni yndrat trupore, pa ushtruar shumë në palestër. Sidoqoftë, një trening i mirë organizuar për djegie të yndyrave mund të rrisë efektin e ushtrimeve, duke ju dhënë …

7 mënyra për të djegur yndyrat! Read More »

Teoritë për rritjen e muskujve!

Përkundër hulumtimeve dhe teknologjisë së avancuar ne ende kemi mungesë të informacioneve se si funksionon truri apo si ndodh zhvillimi i muskujve. Ndoshta, kjo që sapo lexuat nuk ju duket e drejtë, por është e vërtet. Përpos, ushtrimeve me pesha, ne ende nuk kemi identifikuar faktorët e tjerë që qojnë në rritjen e muskujve. Ekzistojnë …

Teoritë për rritjen e muskujve! Read More »

5 hapa për trening të suksesshëm!

Këshilla nga Dan John, trajner për më shumë se 30 vite. Mund të ju duken të thjeshta këto këshilla, por funksionojnë. John po ashtu thekson rëndësinë e trajnerit në procesin e ushtrimeve. Sepse trajneri do t’ju tregoj për pikat tuaja të dobëta dhe ku duhet të ushtroni më shumë. Këto janë hapat që duhet t’i …

5 hapa për trening të suksesshëm! Read More »

5 ushqimet më të mira për ndërtimin e muskujve!

Sigurohuni që këto ushqime të jenë pjesë e menys tuaj javore, nëse dëshironi të keni muskujt të fortë. Ka qindra ushqime të ndryshme që ndihmojnë ndërtimin e muskujve. Por cfarë nëse do të duhej të zgjidhni vetëm 5 ushqimi? Në këtë rast do të duhej të zgjidhni ushqimet që do t’ju ofrojnë të gjitha vlerat …

5 ushqimet më të mira për ndërtimin e muskujve! Read More »