Plani i ushtrimeve + Plani i ushqimit

Plani i ushtrimeve + Plani i ushqimit

Për me e transformue trupin tënd, me u bo FIT, me qenë i shëndetshëm edhe me u ndi mirë me vetën tuaj duheni të bëni USHTRIME. Njëjtë qysh ti ki nevojë për ajër me mbijetue, trupi juaj ka nevojë për ushtrime me u zhvillue!

Shkencëtarisht është vërtetue që ushtrimet ndikojnë në përmirësimin e metabolizmit tuaj dhe kjo ndikon në shkrirjen më të shpejtë të dhjamit në trupin tuaj. Duke ushtrue, ju zhvilloni muskujt dhe përmirësoni formën e trupit tuaj.

Sidoqoftë, ne e dijmë që është shumë sfiduese me qëndrue i motivuem vazhdimisht dhe me e ndjekë regjimentin e ushtrimeve. Ashtu si që është sfidë me planifikue shujta të ushqimit që kanë sasinë e duhur të nutricioneve dhe kalorive. Madje mos planifikimi i duhun mund të ndikoj negativisht në transformimin tuaj!

Shumica e njerëzve mendojnë se çelësi për me humbë peshë dhe zhvillue muskuj është thjeshtë me e ndal konsumimin e ushqimeve me shumë kalori dhe me qëndrue me orë të tëra në palestër duke ushtrue. Kjo është e pavërtetë, dhe në të gjitha rastet rezulton që ata persona të ndjehen të lodhun, të uritur dhe të pamotivuem për të vazhdue ushtrimet në palestër.

Ne ja kemi caktue vetës mision me zhvillue një plan program që kish me ju ndihmue hap pas hapi me e arritë rezultatin e dëshiruem pa i bë gabimet e njëjta që shumica e njerëzve i bëjnë kur fillojnë fitnesin!

Deri tash ky planprogram ka qenë ekskluziv vetëm për persona të caktuar, mirëpo pas kërkesave të shumta ne kemi vendosë me e ofrue atë për të gjithë të interesuemit përmes uebsajtit tonë. Për dallim prej çdo plani që ekziston në treg, plan-programet tona që nga fillimi janë zhvillue ashtu që të jenë të lehtë-kuptueshmë dhe aplikeshme nga të gjithë.

Ju mund t’i qaseni planprogramit tonë përmes telefonit, llaptopit apo thjeshtë ta printoni atë dhe ta merrni me vete në palestër. E gjithë ideja mbrapa këtij planprogrami është; të jetë aq i thjeshtë saqë çdo njeri prej nesh mund ta porosis, lexoj një herë dhe ta ketë të kjartë se çfarë dhe sa duhet ushtrue dhe ngrënë për të arritë rezultatet e dëshirueme.

eshte-me-lehte-sesa-qe-ju-mendoni-5

Të gjitha këto për një çmim tejet të volitshëm dhe për një planprogram që zgjatë vetëm 8 javë.

Çdo planprogram është unik për konsumatorin që e porositë, si dhe modelohet në bazë të historisë tuaj të shëndetit, sëmundjeve apo lëndimeve të ndryshme, analizave të gjakut dhe gjendjes së tanishme shëndetësore, në mënyrë që të funksionoj në mënyrë efikase për juve.

Ky plan mund të bëhet i juaji me vetëm një klikim. POROSIT tani dhe fillo procesin e transformimit te trupit tënd.

SHPËRNDAJE
Porosite Planin Tani
  • Çka përfshinë ky plan?

  • Transformohu si Fisi

    Transformimi i Fisnik Ismajli

    FISI humbi 55KG për 9 muaj

    Me krejt defektet e mia si njeri i mbrapshtë, Transformohu ishin të bindun se kanë me më transformue në një njeri krejt tjetër, ndoshta jo ma të bukur, por gjithsesi me nja 55 kg ma pak.