Dijeta e ngarkuar – Ushqimi dhe shtojcat

Afati I fundit është afër. Përshtatni kohën tani. Pa gajle: Më poshtë keni planin e ushqimit që do të ju ndihmojë të formësoheni për 21 ditë.

Në këtë botë plotë me tension ju shtytni vetën më shumë dhe fortë se shoferi “marakli” me një espresso dopio në filxhan. Për të përmbushur detyrat dhe qëndroni në vijë me “konkurrencën” tuaj, ju jetoni jetë që çdo herë keni kërkuar aso jete dhe gjeni at ndërrim.

Por ju duhet të dukeni mirë DHE ndjeheni mirë, kështu që pushimet e shkurtëra verore do të kenë sukses, kështu që nuk do të djersiteni çdo herë që keni prezentim, kështu që zemra juaj do të jetë më e shëndetshme për të bërë ballë pensionimit. Këto gjëra preokupojnë njerëzit më të ngarkuar në punë.

Ne kemi shpikur një “trajner” 3 javor për të ju ndihmuar juve për atë që ju nevojitet më së shumti. Planin mbështetës për të ushqimit dhe shtojcave që mbështet një rexhim të ushtrimeve intenzive. Nëse nuk ushqeheni mirë me ushqimin që është I planifikuar, ushtrimet nuk do të kenë vlerë.

Peshëngritësit me përvojë duhet të rrisin marrjen e proteinave për të shmangur kalljet e muskujve gjatë ushtrimeve kardio. Peshëngritësit e papërvojë do të kenë më shumë dhjam për të shkrirë, kështu që përmbajuni dijetës me rregull.

E dijmë sa e vështirë është për të konsumuar ushqim kur jeni shumë I zënë, por është e mundshme. Mos u brengosni, do të ju tregojmë se si të ja bëni!

 

Ndarja e substancave ushqimore plotësuese
MusclePharm Muscle Gel

1

MuscleGel është një mënyrë jashtzakonisht e përshtatshme për të marrë proteinë. Përbëhet prej 22 gram të proteinës që plotëson muskujt dhe që nuk ka nevojë të përzihet me ujë apo qumësht.

Ka shije të mirë dhe bën trupin tuaj që të thithë pëbërësit e proteinave.

Thjeshtë thënë, është ndryshues I “lojës” për ju.

 

MusclePharm Shred Matrix

2

Shred Matrix është I veçantë, gjithëpërfshirës, qasje në shume dimensione në lidhje me dobësimin.

E sigurtë për femrat dhe meshkujt, e përdor energjinë e juaj për të ju ndihmuar të humbni peshë.

Shred Matrix mbështet energjinë dhe disponimin e përmirësuar dhe ndihmon në rregullimin e oreksit.

 

MusclePharm CLA Core

3

CLA Core është përzierje yndyrërave mono dhe poli ngopura që mbështesin burimet e energjisë për ushtrimet intenzive apo me dijeta me karbohidrate të pakësuara.

CLA mbështet trup të shënsdetshëm dhe rritje të muskujve pa shtesë të indit dhjamor.

 

MusclePharm Armor-V

4

Vitaminat element kryesor I përditshëm I rexhimit të një atleti. Armor-V përzihet me perime dhe ushqim me preardhje nga pemët, anti-oksidantë, dhe ushqime tjera për rritjen e qëndrueshmërisë së sistemit të organeve.

Çdo kapsullë përmban vitamina dhe minerale të nevojshme për të mbështetur ushtrimet intenzive.

 

MusclePharm Comban Powder

 

5

Proteina në formë pluhuri, është shtojca e ushqimit më e rëndësishmja për një atlet. Çdo servim I proteinës në formë pluhuri përmban 25 gram të proteinave, glutaminë shtesë, dhe BCAA të shtuar.

Comban Powder thith dhe ushqen muskujt tuaj për 8 orë.

 

Plani 21 ditor I ushqimit

Racioni 1: Ora 6:30 paradite

 • MusclePharm Shred Matrix (3 lugë, përzini më ujë një gotë ose një gotë e gjysmë)
 • Muscle Pharm CLA Core(1-2 lugë, përzini më ujë një gotë ose një gotë e gjysmë)

 

Racioni 2: Ora 7:00 paradite

 • MusclePharm Armor-V (3 lugë, përzini më ujë një gotë ose një gotë e gjysmë)
 • 2 vezë të plota, dy kofsha të qurrës

 

Racioni 3: Ora 10:00 paradite

 • 1-2 pako, merrini më një gotë apo një gotë e gjysmë uj)

 

Racioni 4: Ora 12:30 paradite

 • MusclePharm Shred Matrix (1-3 lugë, përzini më ujë një gotë ose një gotë e gjysmë)
 • Muscle Pharm CLA Core(1-2 lugë, përzini më ujë një gotë ose një gotë e gjysmë)

 

Racioni 5: Ora 1:00 pasdite

 • MusclePharm Armor-V (3 lugë, përzini më ujë një gotë ose një gotë e gjysmë)
 • Zgjedh nga lista e menus: Tuna(220 gram), Brokoli (2-3 filxhana)

 

Racioni 6: Ora 4:00 pasdite

 • MusclePharm Muscle Gel(1-2 pako, përzini më një gotë ose një gotë e gjysmë ujë)

 

Racioni 7: Ora 7:00 mbrëmje

 • Tuna(220 gram)
 • Brokoli 2-3 filxhana.

 

Racioni 8: Ora 9:00 mbrëmjë

 • 1-2 filxhana gjizë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *