Disa ushtrime me shumë përsëritje për krah të fuqishëm

Kjo stërvitje do t’ju skalisë supe të çelikta, mirëpo edhe do të shtojë nivelin e testosteroneve dhe trupi juaj do të shndërrohet në makinë për djegien e shtresave dhjamore.

Duke pasur parasysh që tre muskuj të supeve tuaja (i pari, i fundit dhe deltoidet) janë relativisht të vegjël, është e vështirë të formohen”, thotë trajneri personal Phil Simms.

Cila pra është mënyra më e mirë për ndërtimin e muskujve impresivë?Kjo stërvitje prej 400 përsëritjeve, do të sulmojnë të tre muskujt e supeve!

Jo vetëm që kjo stërvitje do t’ju mundësojë të keni supe muskulore dhe të fuqishme, por do të shtojë edhe nivelin e testosteroneve dhe do të shpejtojë eliminimin e shtresave dhjamore.

Mos u brengosni, nuk jeni të detyruar t’i bëni 100 përsëritje përnjëherë, por mund t’i ndani në 4 seri nga 25 përsëritje.

Ushtrimi 1: LUNDRIMI VERTIKAL ME SHUFËR. 4 seri, 100 përsëritje, pushim 60 sekonda

 

Ushtrimi 2: FACE PULL. 4 seri, 100 përsëritje, pushim 60 sekonda

 

 

Ushtrimi 3: NGRITJE LATERALE NË POZITËN ULUR. 4 seri, 100 përsëritje, pushim 60 sekonda

 

Ushtrimi 4: FORCË NGRITËSE ME KOKME NË SUPE NË POZITËN ULUR. 4 seri, 100 përsëritje , pushim 60 sekonda

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *