Këto jane ushtrimet e gjoksit  të cilat Dwayne Johnson i ka përdorur për filmin Hercules (mund të klikoni ne ushtrimet për ti parë si performohen)

Incline Barbell Bench Press
4 seta me nga 12, 10, 8, 6 përseritje

Flat Bench Dumbbell Press
4 seta me nga 12 përseritje

dwayne johnson hercules chest

Incline Bench Dumbbell Press
4 sets x 12 reps

Cable Flyes supersets  si dhe  dips (paralele)
3 sta me nga  15 përseritje ndërsa dips(paralelet) deri në dështimin e trupit

dwayne johnson

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!