Gjyshja muskuloze

Nëse dëshironi të motivoheni për të shkuar në fitnes, ju lutem të lexoni dhe shihni se si një gjyshe 77-vjeçare është në gjendje të bëjë pompa dhe të ngre pesha deri në 100 kilogramë.

Shumë gjyshe 77-vjeçare kanë nevojë për ndihmë për të mbajtur pesha ose për të ngjitur shkallët, por jo Willie Murphy. Edhe pse ajo është një gjyshe e zakonshme në shumë aspekte, Murphy nuk e ka aspak të vështirë të mbajë në krahë nipërit e mbesat e saj.

“Mos thoni nuk mundem, e vetmja fjalë që unë e them është ‘do ta provoj’. Kjo është si jetoj unë”, ka thënë Willie.

Ajo thotë se shoqet habiten nga fuqia e saj. “I duket e çuditshme që nuk jam në karrocë dhe që po vazhdoj ta jetoj jetën. E di që kjo është diçka e rrallë, por unë jam e lumtur kur bëj punë të vështira.”

https://www.youtube.com/watch?v=azM_sRfX5ho

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *