[vc_row el_class=”fit-fab-home-slider-two”][vc_column][rev_slider_vc alias=”home-four”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fitfab_testimonial testimonial_style=”home” background_image=”2875″ title=”TRANSFORMIMET” postscount=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fitfab_trainers trainer_style=”home1″ trainer_heading=”EXPERIENCED” trainer_sub_heading=”TRAINERS” trainer_title=”Trajnerë me eksperiencë shumëvjeqare” trainer_description=”Dëshironi të arrini formën tuaj perfekte? Zgjedhni trajnerin tuaj personal tani.” trainercount=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1478094745883{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;background-color: #f1f3f7 !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1478094808133{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-color: #f1f3f7 !important;}”][fitfab_pricing_packages][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1478094999703{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1478095004828{background-color: #ffffff !important;}”][fitfab_fitness fitness_style=”home1″ fitness_program=”%5B%7B%7D%5D” fitness_title=”NË ÇDO PLAN PROGRAM GJITHASHTU PËRFSHIHEN:” fitness_feature=”%5B%7B%22feature_icon%22%3A%222581%22%2C%22feature_title%22%3A%22Transformohu%20Elite%22%2C%22feature_description%22%3A%22Komunitet%20ekskluziv%20vet%C3%ABm%20p%C3%ABr%20klient%C3%ABt%20e%20sh%C3%ABrbimeve%20t%C3%AB%20Transformohu.%20Pyetje%2C%20p%C3%ABrgjigje%2C%20diskutime%2C%20oferta%20speciale%20dhe%20plot%C3%AB%20gj%C3%ABra%20tjera%20mund%20ti%20gjeni%20n%C3%AB%20k%C3%ABt%C3%AB%20komunitet.%22%7D%2C%7B%22feature_icon%22%3A%222583%22%2C%22feature_title%22%3A%22Video%20shpjeguese%22%2C%22feature_description%22%3A%22Fitoni%20akses%20n%C3%AB%20librarin%C3%AB%20e%20videove%20q%C3%AB%20shpjegojn%C3%AB%20se%20si%20duhet%20ushtruar%20ne%20fitnes%2C%20t%C3%AB%20zhvilluara%20enkas%20p%C3%ABr%20p%C3%ABrdoruesit%20e%20plan%20programeve%20nga%20Transformohu.%20%22%7D%2C%7B%22feature_icon%22%3A%222871%22%2C%22feature_title%22%3A%22Tips%20%26%20Tricks%22%2C%22feature_description%22%3A%22%C3%87do%20dy%20jav%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20pranoni%20nj%C3%AB%20email%20me%20k%C3%ABshilla%20dhe%20truke%20t%C3%AB%20ndryshme%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20ju%20ndihmojn%C3%AB%20shum%C3%AB%20n%C3%AB%20transformimin%20e%20trupit%20tuaj.%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fitfab_award title=”Na keni parë në:” award=”%5B%7B%22award_img%22%3A%222970%22%7D%2C%7B%22award_img%22%3A%222975%22%7D%2C%7B%22award_img%22%3A%222972%22%7D%2C%7B%22award_img%22%3A%222974%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1477467348848{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][fitfab_latest_news news_title=”KËSHILLAT E FUNDIT” posts_per_page=”3″ order_by=”title” sort_order=”ascending” newscount=”3″][/vc_column][/vc_row]