049 53 77 55
049 46 39 19

DIETA Transformohu

Menyra më e shpejtë dhe më e lehtë për
me humbë peshë

Vetem € 110
10% ZBRITJE

më shumë se

PERSONA KANE HUMBË PESHË ME DIETEN TONË, A DO TE Jesh ti personi i radhes?

Paraqitjet tona mediatike dhe ofrimi i këshillave si ekspertë për fitnes, nutricion dhe shëndet ne televizinone, radio dhe portale si:

SI DHE NE SHUME TELEVIZIONE, radio dhe PORTALE TJERA

Njoftohu me ekipen transformohu

Artor berisha

Nese doni të transformoni trupin tuaj dhe të keni vetbesim si kurre më parë atëherë unë mund të ju ndihmoj..Unë jam këtu qe të keshilloj dhe ta tregoj hap pas hapi rrugen per ti arritur suksesin e deshiruar. Krejt çka duhet prej teje është me vendos

leonard nikaÇi

Nese eshte nje gje qe e urrej, atehere ajo duhet te jene arsyetimet. Gjeja me e lehte per tu bere kur konfrontoheni me situata te veshtira eshte qe te nxjerrni arsye qe tu ikni puneve apo pergjegjesise.

 

Shpetim KaliÇani

Asgjë nuk është gjenetike, duhet vetëm punë dhe këshilla nga ekspertet. Nuk është e pamundur me pas trupin në formën të cilën gjithmonë e keni dëshiruar, dhe për me tepër pa përdorur substance të dëmshme për trup, mjaft e dekurajuat veten, bukurisë së brendshme jepi formë nga jashtë.


Çka shËrben dieta transformohu

Të arrini peshën tuaj ideale

Dieta TRANSFORMOHU përmban gjithqka që ju duhet juve të arrini peshën tuaj ideale

Të humbni peshË shpejtË

Transformohu ju përgadit planin e detajuar ne baze te trupit tuaj me humbë peshë

të formËsoni trupin tuaj

Dieta TRANSFORMOHU përmban çdo gjë që ju duhet juve të arrini peshën tuaj ideale

Dieta me strategji të vertetuar shkencetarisht për me humbË peshË shpejtë dhe Lehtë

Shkrin dhjamin

Programi është I dizajnuar në atë mënyrë që ta targetoj pjesën e dhjamit të padëshiruar në mënyrë të shpejtë dhe efikase

LehtË per te ju permbajtur

Programi përmban në vete planin e DETAJUAR TË USHQIMIT, ku e tregojmë hap pas hapi çdo shujtë në bazë të përmasave tuaja trupore

Shpejton metabolizmin

Humbë peshë pa pasur nevojë ta SHKATËRRONI METABOLIZMIN tuaj me dieta të rënda

Ushqime tË shijshme

Nuk ke nevojë të konsumosh vetëm sallata që nuk të pëlqejnë mirëpo ushqimi është I balancuar me lloje të ndryshme çdo ditë ku humbë peshë dhe e shijon secilen shujtë

pËrmban balanc tË vlerave ushqyese (nutrientave)

Balancimi  i ushqyesve, i vitaminave dhe mineraleve në DIET ju lejon juve me humbë peshë shpejtë dhe në të njëjtën kohë me formësu trupin tuaj.

Ushqim i mjaftueshem

Ju keni me humbë peshë pa u ndjer të uritur asnjehere gjatë procesit pasiqe ne program ka ushqim të bollshëm. Ju nuk ndiheni te uritur dhe në të njejten kohë shkrini dhjamin

CfarË perfshin dieta transformohu

Programin e detajuar te ushqimit

Programi krijohet për ty në bazë të:

   Qëllimit tënd
  Të dhënava tuaja personaleshëndetësore dhe fizike
 Stilit të jetesës
 Llojit tënd të trupit
 Çdo ditë të javes ushqime ka të ndryshme dhe të 
“Cheat Meal” here pas here
 Balancim i vlerave ushqyese dhe kalorive 

Programin e ushtrimeve

Programi i ushtrimeve perfshin:

Video udhëzuese si me I performu ushtrimet
✓ Demonstrimi i teknikës së çdo ushtrimi
✓ Komplet rutina javore e lehtë për tu përmbajtur dhe që maksimizon humbjen e peshës
✓ Ndarja e ushtrimeve për formësim sa më të lehtë të muskuj

Programin e suplementeve

Programi i suplementeve përfshin:


 Instruksionet për të gjitha suplementet që të duhen me përshpejtu procesin e humbjes së peshës
✓ Kur duhet t'i përdorni këto suplemente
✓ Sa herë në ditë duhet me I përdorë
✓ Sasia ideale e suplementeve për 
 Kombinimi i suplementeve për rezultate maksimale

"Pas 8 javesh do e falenderosh veten qË ja ke fillu sot"

100% kthim tË parave

Ne jemi të bindur se nese i përmbaheni programit do të arrini rezultate. Në qoftë se ju keni permbajtë programit 100% dhe nuk keni arrit me pa rezultate atëhere vetëm na dergoni email brenda 30 ditësh dhe ne do jua kthejmë 100% të parave tuaja.

Disa nga transformimet

Dieta transformohu ËshtË pËr ty nese:

Ke provu Çdo mËnyrË pËr të humbur peshË

Ke provu çdo menyrë për të humnur peshë dhe nuk ke arritur rezultate? Ne jemi zgjidhja per ty. Dieta transformohu funksion për të gjithë sepse është e lehtë per tu permbajtur pasiqë përmban ne vete llojllojshmeri te ushqimit dhe nuk bëhet monoton.

Je i zanun me pune, familje dhe obligime tjera

Dieta transformonhu është përfekte për të gjithë ata qe jane te zanun me shumë obligime pasiqë permban sasi te mjaftueshme te ushqimit që të mos ndiheni te uritur si dhe te gjitha ushqimet i gjeni ne cilindo supermarket apo restaurant

Deshiron rezultate te shpejta

Dieta transformohu sjell rezultate te shpejta dhe efektive. Ju varesisht prej peshes qe e keni mundeni ti humbni deri ne 20kg për 8 javë. Ne gjithashtu sigurohemi qe ju të mos i shtoni më ato kilogramt e humbur sepse do mesoni formulen për mbajtejn në kontroll të peshës tuaj

Aje gati me
u transformu?

Vetem €110

Nga 129 ne 110
10% Zbritje

Copyright © 2014-2018. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
Traansformohu.com LLC