Largoni celulitin me 5 ushtrime të përkryera (VIDEO)

Këto ushtrime të thjeshta mund t’i bëni në mënyrë që të forconi dhe të ngrimi zonat problematike të trupit dhe t’i eliminoni vrimat e pakëndshme

Dhe derisa celuliti kurrë nuk mund të eliminohet deri në fund, ekzistojnë ushtrime të cilat mund t’i bëni në mënyrë që të forconi dhe të ngrini zonat problematike të trupit dhe t’i eliminoni vrimat e pakëndshme.

Nëse dëshironi të mësoni se si bëhet secili ushtrim, shikoni video klipet më poshtë.

1.Hapi

2.Ura

3.Ulja galuc me ngritje të këmbës

4.Plank me me ngritje të këmbës

5.Boks

https://www.youtube.com/watch?v=09G9flXTAyM

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *