Dëshironi që gjatë verës sërish të keni muskuj të përsosur të stomakut, ndërkaq nuk jeni adhuruese të palestrave dhe të stërvitjeve të mundimshme?

Atëherë në videon më poshtë mund të mësoni se si ti kryeni këto ushtrime që njëmend ju nevojiten.

Fatmirësisht, bark të rrafshët, të fortë dhe të tendosur është e mundshme të keni pa mundime të mëdha.

Çdo ditë bëni vetëm pesë minuta ushtrime të cilat vërtet do t’i skalisin muskujt tuaj të barkut dhe kur të vishni rroba banje do të shkëlqeni me plot vetëbesim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!