Paketat

TRANSFORMOHU

25 Ne Muaj
 • Asistencë e përgjithshme nga trajnerët e sallës
 • Programi Transformohu i ushtrimeve FALAS!
 • Këndi për fëmijë
 • Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë
 • Tush pa limit FALAS!
 • Ambient super i pastër
 • Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta, ajri i filtruar sikur në salla të operacionit
 • Parking i mjaftueshëm
 • Restaurant me ushqime të shëndetshme
 • Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bio

pA çANTË

45 Ne Muaj
 • Pastrimi i rrobave
 • Programi i Ushqimit
 • 1 Ujë falas çdo ditë
 • 1 Kafe falas çdo ditë
 • Peshqiri i madh per dush
 • Asistencë e përgjithshme nga trajnerët e sallës
 • Programi Transformohu i ushtrimeve FALAS!
 • Këndi për fëmijë
 • Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë
 • Tush pa limit FALAS!
 • Ambient super i pastër
 • Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta, ajri i filtruar sikur në salla të operacionit
 • Parking i mjaftueshëm
 • Restaurant me ushqime të shëndetshme
 • Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bio

tRAJNER pERSONAL

250 Ne MuaJ
 • Trajneri 5 here ne javë
 • Rezultate te garantuara!
 • Programi Transformohu i ushtqimit FALAS!
 • Këndi për fëmijë
 • Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë
 • Tush pa limit FALAS!
 • Ambient super i pastër
 • Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta, ajri i filtruar sikur në salla të operacionit
 • Parking i mjaftueshëm
 • Restaurant me ushqime të shëndetshme
 • Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bio
Na kontaktoni
049 53 77 55

Kompleksi Ramiz Sadiku, Rruga tirana,
10000 Prishtinë

Copyright © 2014-2019. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
Traansformohu