Pompsat Spartane (VIDEO)

Kujt i është e vështirë të bëjë pompa të zakonshme, mund të provojë pompat spartane. Janë efikase, por edhe lehtë për t’i bërë.

Shikoni videon dhe do ta kuptoni se çka ndodh me rastin e këtij ushtrimi.

E gjitha që duhet të bëni është që me rastin e çdo pompe të ndryshoni pozitën e duarve.

Në atë mënyrë do të goditni shumë më tepër muskuj se sa me pompa të zakonshme, andaj efekti i tyre mund të jetë edhe 10 herë më i madh ato të zakonshmet.

Disa njerëz e kanë jashtëzakonisht të vështirë të bëjnë pompat e zakonshme, andaj propozojnë që të provojnë këto pompa spartane.

Efikasiteti është më i madh, por nuk janë edhe aq të vështira.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *