Plani i ushtrimeve

99.95

Plan programi i zhvilluar nga ekspertët e Transformohu.com kombinon ushtrime me intenzivitet të lartë, ushtrime për të forcuar trupin tuaj, ushtrime që janë fleksibile dhe në të njëjtën kohë shkrijnë një sasi të madhe të dhjamit gjatë dhe pas ushtrimeve. Kjo do të ndikoj në transformimin e trupit tuaj në mënyre graduale.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plani i ushtrimeve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *