Faq

[vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Sa kg ne muaj mund ti humb perafersisht?” tab_id=”1477906951007-6c0d1c67-da36″][vc_column_text]Klientet tone mund te presin qe mund te humbin mesatarisht 5 kg ne muaj po qe se i mirembahen planet te tyre personal te ushqimit, ushtrimeve dhe suplementeve. Nuk eshte e pamundur qe te hiqni me teper kg per nje muaj, mirepo per arsye shendetesore si dhe per adaptim ne stilin e jeteses qe ne e mesojme, atehere e rekomandojme qe 5 kg ne muaj te jete caku mesatar.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Section 2″ tab_id=”1477906951049-0dda9e22-e719″][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]