Pyetje të shpeshta

[vc_row][vc_column][vc_tta_accordion active_section=”1″ el_class=”fontfam-faq”][vc_tta_section title=”Sa kg ne muaj mund ti humb perafersisht?” tab_id=”1477918307909-46995952-af2e” el_class=”fontfam-faq”][vc_column_text]Klientet tone mund te presin qe mund te humbin mesatarisht 5 kg ne muaj po qe se i mirembahen planet te tyre personal te ushqimit, ushtrimeve dhe suplementeve. Nuk eshte e pamundur qe te hiqni me teper kg per nje muaj, mirepo per arsye shendetesore si dhe per adaptim ne stilin e jeteses qe ne e mesojme, atehere e rekomandojme qe 5 kg ne muaj te jete caku mesatar.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Çfare ushqimesh do te me duhet ha?” tab_id=”1477918307954-89ae2127-f2ec” el_class=”fontfam-faq”][vc_column_text]Ne programet tona,  ushqimet  qe perfshihen jane gjera te shendetshme te cilat sipas gjitha gjasave do te mund te shkoni ne shitoren me te afert tuajen dhe te bleni ushqimin qe u nevojitet. Do te hani lloje te ndryshme te misherave, perimeve,pemeve, dritherave arrave, etj. Normalisht se secili program ndryshon ne baze te specifikave personale te personit dhe ushqimet te cilat juve personalisht duhet t’i konsumoni ndryshojne nga ajo e nje personi tjeter.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”A eshte i lejueshem alkooli?” tab_id=”1477918500165-fc8aa577-eba1″][vc_column_text]Jo.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”A eshte plani specifik vetem per mua?” tab_id=”1477918501587-ef765a28-554b”][vc_column_text]Secili program individual i dizajnuar nga Transformohu funksionon vetem per individin per te cilin eshte dizajnuar. Specifikat fizike dhe shendetesore te secilit njeri ndryshojne nga njera tjetra, cfare i bene njerezit edhe te dallojne kur vjen puna deri tek efikasiteti i programeve te ndryshme.

Per kete arsye secili program individual i dizajnuar nga Transformohu kalon neper nje proces te shqyrtimit te kujdesshem te nevojave dhe specifikave fizike dhe shendetesore te personit ne fjale. Duke llogaritur dhe vendosur per secilin individ se cfare lloji dhe cfare sasie e ushqimit, cfare lloji dhe sasie e ushtrimeve si dhe cfare lloji dhe sasie e suplementeve i nevojitet personit te cilit po i dizajnohet programi specifik ne menyre qe ai/ajo t’i arrij qellimet sa me lehte dhe sa me shpejte.

Duke pas keto parasysh, programi i cili i dizajnohet individit mund t’i sherbeje me sukses vetem atij.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sa here ne jave do te ushtroj?” tab_id=”1477918503016-1ec5980d-4578″][vc_column_text]Varesisht nga programi i cili i dizajnohet individit, 4-6 dite ne jave eshte mesatarja e diteve te ushtrimeve gjate javes.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sa gjate eshte sesioni i ushtrimeve gjate nje dite?” tab_id=”1477918503947-6c5020a1-d1dd”][vc_column_text]Nje sesion i ushtrimeve ne programet tona zgjat mesatarisht nje ore.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”A gjindeni edhe ne Shqiperi apo Maqedoni?” tab_id=”1477918505281-50065181-1b5a”][vc_column_text]Transformohu ofron programet e veta ne te gjitha trojet shqiptare. Nderkaq trajnimin fizik personal e ofrojme per momentin vetem ne Prishtine.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”A mund t’i nenshtrohem programeve tuaja nese jam shtatzene?” tab_id=”1477918505960-3b94db18-8d90″][vc_column_text]Po, Transformohu ka pasur plote kliente te cilat kane ardhur gjate shtatezenise per te mirembajtur peshen dhe shendetin, si dhe kane vazhduar edhe pas lindjes, keshtu duke mirembajtur nivelin personal te fitnessit.

Per shkake se gjitha programet dallojne nga njera tjetra, dhe se parametrat e ushqimeve dhe ushtrimeve per gra te shtatzena jane specifike dhe delikate, normalisht qe programi dizajnohet per kushtet e tilla.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”A mund t’i nenshtrohem programeve tuaja nese kam ndonje semundje apo lendim?” tab_id=”1477918506553-5a4d8b4e-752f”][vc_column_text]Varesisht prej llojit dhe nivelit te semundjes apo lendimit te cilit e keni, Transformohu e dizajnon paketen tuaj individuale ne menyre qe te permiresoje shendetin tuaj si prioritet, si dhe normalisht te arrini formen apo kondicionin te cilin e deshironi.

Ne kemi arritur qe shume klienteve te cilet kane pasur probleme shendetesore apo edhe lendime fizike, qe t’u ndihmojne ti zvogelojne apo eliminojne ato plotesisht (varesisht prej nivelit).[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Cka nese nuk kam ushtruar kurre?” tab_id=”1477918507175-2ee0d3a1-9672″][vc_column_text]Nuk ka problem, programi i Transformohut dizajnohet si i tille qe mund te performohet edhe nga fillestaret.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”A ka rendesi mosha (shume i ri apo i vjeter)? ” tab_id=”1477918510740-5f310f0f-7c69″][vc_column_text]Mosha nuk eshte faktor kyc. Transformohu ka klienta shume te rinje te cileve u nevojiten sherbimet dhe produktet tona, qe nga mosha 13 vjecare, e deri tek te moshuarit me 65-70 vjec.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]