[vc_row][vc_column][fitfab_banner banner_image=”2853″ title=”Rreth nesh”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fitfab_about title=”Kush jemi ne?” sub_title=”Transformohu.com u themelua ne Nentor te vitit 2014 me qellim te ofrimit nje platforme gjitheperfshirese rreth industrise se fitnesit.” image=”2894″ one_title=”Misioni i Transformohu.com” one_sub_title=”eshte me ia mundesu cdokujt nje jete te shendetshme” one_content=”Transformohu.com ofron sherbime dhe produkte te bazuara ne dhjetera vite eksperience personale dhe qindra studime nderkombetare mbi stilin e jetes, nutricioneve, ushtrimeve efikase etj.” button_one_link=”#” button_one_text=”Njoftohu me trajneret” fitness_feature=”%5B%7B%22feature_icon%22%3A%222589%22%2C%22feature_title%22%3A%22Produkte%20Inovative%22%2C%22feature_content%22%3A%22Te%20gjitha%20produktet%20e%20zhvilluara%20nga%20Transformohu%20jane%20unike%2C%20inovative%20dhe%20shume%20efikase%20ne%20fushen%20e%20vet.%22%7D%2C%7B%22feature_icon%22%3A%222583%22%2C%22feature_title%22%3A%22Sherbime%20Profesionale%22%2C%22feature_content%22%3A%22Trajneret%20tane%20do%20te%20jene%20ne%20dispozicionin%20tuaj%2024%2F7%20per%20tu%20siguarar%20se%20qellimet%20e%20percaktuara%20do%20te%20arrihen.%22%7D%2C%7B%22feature_icon%22%3A%222580%22%2C%22feature_title%22%3A%22Keshilla%20Praktike%22%2C%22feature_content%22%3A%22Ne%20blogun%20tone%20do%20te%20gjeni%20keshilla%20praktike%20qe%20i%20postojme%20cdo%20dite%20per%20ta%20perkrahur%20komunitetin%20qe%20na%20ndjek.%22%7D%2C%7B%22feature_icon%22%3A%222581%22%2C%22feature_title%22%3A%22Komunitet%20Energjik%22%2C%22feature_content%22%3A%22Me%20dhjetera%20mijera%20persona%20na%20ndjekin%20dhe%20bashkebisedojne%20me%20ne%20ne%20baza%20ditore%20ne%20kanale%20te%20ndryshme%20digjitale.%22%7D%5D” main_content=”

Donec venenatis augue in commodo posuere. Maecenas nibh dolor, dignissim id nunc sed, semper gravida quam. Sed mollis ipsum at ante laoreet, quis rutrum magna mattis. Etiam semper molestie neque sed hendrerit. Suspendisse luctus commodo felis dictum scelerisque.

“]Duke pare mungesen dhe nevojen e tregut shqiptar per informacione te sakta shkencore dhe te provuara nga eksperte te huaj qe kane me dekada pervoje ne fushen e fitnesit, ne vendosem te krijojme platformen e pare gjitheperfshirese rreth botes se fitnesit.[/fitfab_about][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fitfab_award title=”Bashkëpunëtorët tanë” award=”%5B%7B%22award_img%22%3A%222970%22%7D%2C%7B%22award_img%22%3A%222975%22%7D%2C%7B%22award_img%22%3A%222972%22%7D%2C%7B%22award_img%22%3A%222974%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row]