Rriteni metabolizimin në 15 minuta

Një mënyrë goxha efikase për ta ndihmuar metabolizmin tuaj që të punojë më mirë, janë këto ushtrime.

Këto janë disa ushtrime të cilat nuk kërkojnë nevojën e asnjë pajisjeje, ose që ju të shkoni në një ambient të caktuar.

Mjafton vullneti juaj për t’i bërë ato dhe keni për të parë së sa efekt kanë për t’ju dhënë mënjëhërë. Janë ideale jo vetëm për përmirësimin e metabolzimit, por gjithashtu edhe për forcimin dhe stërvitjen e zemrës tuaj.

Rekomandohet t’i kryeni ato për të paktën 3 herë në javë me nga sa sete të dëshironi, për nga 50 sekonda çdo ushtrim, 10 sekondat e mbetura nga minuti, bëni pushim. Më pas, kaloni në setin tjetër të atij ushtrimi, ose të ushtrimit pasardhës.

5abe10b1-f3cf-407d-985b-ddf8a24d4bf5---0-

739ae0a9-d28f-4695-b292-fbe6b11de2b4---0-

29654b93-c83e-4360-b3de-d1b80db3f4aa---0-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *