Si ti rrisni duart 45 cm? – Ernest Gjinovci (Video)

Ernest Gjinovci shpjegon se çfarë duhet të bëhet në mënyrë që të keni sukses në rritjen e duarve.

Një trening i plotë dhe “hardcore” në videon e mëposhtme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *